Apr 252014
 

Eerder berichtte ik in dit blog over de  colleges die ik op 30 april en 7 mei a.s. verzorg in het eLaw Keuzevak Internetrecht. Het studiemateriaal dat studenten voor dit college geacht worden te bestuderen betreft onder andere de door de docent geannoteerde versie van de Cbp Richtsnoeren over de Publicatie van persoonsgegevens op internet. Deze geannoteerde versie van de richtsnoeren is te vinden op blackboard-pagina’s van het vak en ook op deze blog.

In het college worden  twintig vragen over het studiemateriaal behandeld. Van de studenten die het college volgen wordt verwacht dat zij deze vragen in het college kunnen beantwoorden. Deze vragen staan ook op de blackboard-pagina’s van het vak, alsmede hier. De bij het college behorende handout staat hier

Het laatste college-uur, dus op 7 mei van 12:15 tot 13:00, betreft een gastcollege. Anders dan aangekondigd wordt dit niet verzorgd door iemand van het College bescherming persoonsgegevens (Cbp), maar door Ton Siedsma van de digitale burgerrechten organisatie Bits of Freedom. Het voor dit gastcollege te bestuderen materiaal wordt op nog blackboard en in deze blog bekend gemaakt.

 

 

 

share...

Sorry, the comment form is closed at this time.