Jan 032009
 

Het was weer een omvangrijke klus maar het is gelukt. Vlak voor de kerst lag de derde druk van Tekst & Commentaar Telecomrecht e.a. in de boekhandel. Geheel bijgewerkt, met een heel nieuw hoofdstuk over gedoogplichten cq graafrechten. En nu ook voor het eerst commentaar op de Roamingverordening en de belangrijkste onderdelen van de Mediawet.

De teksten zijn bijgewerkt tot 1 oktober 2008. 

In het voorjaar worden de nieuwe Europese richtlijnen verwacht. Dan heeft onze nationale wetgever ca. 15 maanden om een nieuwe, aangepaste Telecommunicatiewet ingevoerd te krijgen. Een nieuwe, vierde druk van deze uitgave kan dus eind 2011 of begin 2012 al worden verwacht.

 

Tekst & Commentaar: Telecommunicatierecht
 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.